Вижте клипа на "Завръщане" – общата песен на Орлин Павлов и Михаела Филева

Pinterest LinkedIn +

Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев "Завръщане" носи същото име и е в изпълнение на Орлин Павлов и Михаела Филева. Музиката и текстът на песента са на Владимир Ампов-Графа, а аранжиментът е дело на Графа и на Борислав Бояджиев-Борче.

"Завръщане" е реверанс към музиката от деветдесетте, когато се развива и част от действието във филма. Финалният мастеринг на песента е направен в САЩ.

Орлин и Михаела застават за първи път заедно пред микрофона. И двамата изпълнители споделиха, че са изключително щастливи, че имат възможност да станат част от проекта на продуцентите на филма "Завръщане" от "Силвър лайт пикчърс" Башар Рахал, Ники Илиев и Богомил Грозев. Филмът излиза на голям екран на 18 октомври 2019 г. в кината в цялата страна.

Във видеото на песента са включени и кадри от самия филм, които зрителите ще видят за първи път. Друга част от кадрите са заснети специално за парчето в една от най-красивите части на Пловдив – "Капана", както и по време на първия плаващ концерт в България, който самият Орлин Павлов организира в края на миналия месец на Гребната база в града. Режисьор на видеоклипа е Николай Драганов, а оператор – Борил Петров.

Можете да гледате видеоклипа към песента тук:


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.