Кой потроши Чикаго?! Официален трейлър на "Трансформърс 3"!

Pinterest LinkedIn +

Два месеци преди дългоочакваната поява на новия сикуел на хитовата фентъзи адвенчър сага "Трансформърс" (Transformers: Dark of Moon), Paramount Pictures разпространи официален трейлър на филма, предоставяйки ни възможността да разберем какво ни очаква от 1 юли. В каста на лентата отново ще видим най-печелившата звезда в Холивуд в последните години - Шая Лебьоф (Schia LaBeouf), но вместо секссимвола Меган Фокс (Megan Fox), чаровното женско присъствие е поверено на не особено познато в средите лице - това на топмодела Роузи Хънтингтън-Уайтли (Rosie Huntington-Whiteley).

Британската красавица бе предпочетена лично от режисьора Майкъл Бей (Michael Bay), който работи с нея на няколко пъти в различни рекламни клипове на Victoria’s Secret. Останалите имена в актьорския състав обаче са добре познати - Джош Дюамел (Josh Duhamel), нашумял със сериала "Лас Вегас", Джон Малкович (John Malkovich), Патрик Демпси (Patrick Dempsey) и много др.

Шая Лебьоф и Роузи Хънтингтън-Уайтли в "Трансформърс 3"

Продукцията бе заснета в Чикаго, Детройт, Хюстън, Вашингтон и Лос Анджелис и ще се появи в началото на юли в световните киносалони в (както и можехме да се досетим) IMAX и 3D формат.


Сподели.