Хю Джакмън в "Роки" с Transformers визия в блокбъстъра "Жива стомана"! Виж трейлър!

Pinterest LinkedIn +

Нов трейлър на футуристичния блокбъстър "Жива стомана" (Real Steel) се появи в мрежата. Малко очаквано, зад реализацията на филма застава не друг, а режисьорът на хитовата комедия "Нощ в музея" Шон Леви (Shawn Levy), който работи съвместно с австралийската кинозвезда Хю Джакмън (Hugh Jackman).

Последният изпълнява ролята на пропаднал бивш боксьор в близкото бъдеще, който възражда мечтите си за успех на арената, като подготвя за битките... перфектния боец за битки между високотехнологични роботи.

И като казахме роботи, вече е ясно, че основното предимство на продукцията на DreamWorks ще е именно визията, заради която се очаква и сериозен сблъсък откъм цифри с предстоящия сикуел на "Трансформърс" (Transformers).

Любопитството е повишено и заради присъствието на Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) като продуцент (DreamWorks), както и сексапилното участие в каста на горещата Еванджелин Лили (Evangeline Lilly) от сериала "Изгубени" (Lost). Премиерата на Real Steel се чака в началото на октомври, дотогава - кадри от филма, постери и трейлър.


Сподели.