Кой иска да е Pussycat Doll?

Pinterest LinkedIn +

По поръчка на американската телевизионна мрежа CW ще бъдат произведени осем епизода на риалити шоу, като за начало озаглавено "The Search for the Next Pussycat Doll" ("В търсене на следващата Pussycat Doll). Pussycat Dolls са най-успешната гърл банда през изминалата година.

Поредицата, чието излъчване ще стартира по младата телевизия от следващия сезон, ще проследи опитите на група млади жени да станат седмия член на дамския секстет, превзел MTV и световните класации с хитове като "Don't Cha" и "Stickwitu". Отделни момент от шоуто ще бъдат излъчвани на живо, информира Reuters, позовавайки се на CW.

Издирването на таланти ще започне незабавно на територията на целите Съединени щати. Онези, които бъдат одобрени, ще мерят сили под зоркия поглед (и слух) на Робин Антин (Robin Antin) - създател и основател на  Pussycat Dolls.

Името Pussycat Dolls се чува за първи път преди около десетилетие, когато с него е кръстена пародийна трупа, в чийто състав идват и си отиват танцьорки като Кармен Електра (Carmen Electra), Кристина Агилера (Christina Aguilera) и Кристина Апългейт (Christina Applegate).

Дебютният албум на Pussycat Dolls от септември 2005 г. продаде близо 5 млн. копия в световен мащаб.


Памела Андерсън като Pussycat Doll

Сподели.