Коцето, Гала и Катето Евро отново във Vip Brother

Pinterest LinkedIn +

Популярни лица, участвали във Vip Brother, се събраха отново, за да вземат участие в първия рекламен клип на реалити формата за 2012 година. Шоуто събра отново Коцето, Денди, Гала, Катето Евро и Део, който дойде на снимките с тениска на рап изпълнителя 100 Кила.

Във видеото, озвучено с хитовото парче на Рафи Бохосян - "4321", освен участниците във Vip сезоните, могат да бъдат видени още едни от най-емблематичните герои на шоуто – Гроши, Найден, Недялко, Тризначките – Вяра, Надежда и Любов, Стойка и дори някогашните съперници за любовта на Елена – Миро и Мариян.

"Доволни сме от резултата. Видеото показва именно това, което подготвяме този сезон и което искаме хората да гледат – положителни емоции и забавление. По време на снимките си дадох сметка, че много хора са успели да се реализират благодарение на предаването и са се възползвали максимално от този шанс. Видях много звезди, готови отново да влязат в Къщата, защото преживяването е било незабравимо за тях", сподели продуцентът на Vip Brother Нико Тупарев.

Сподели.