Кобрата посягал Андреа по време на цялата им връзка? Стари снимки със синини го доказват

Pinterest LinkedIn +


Кубрат Пулев посягал физически на певицата Андреа по време на цялата им връзка, твърдят близки до изпълнителката. През 13-те години от съвместното им съжителство те често я виждали със синини по ръцете и краката, а фолк певицата се оправдавала, че се е ударила или паднала.

Припомняме, че преди няколко дни се появиха папарашки снимки на Андреа от „Пирогов“. Певицата чакаше пред „Приемна за жертви на домашно насилие“ заедно с приятелката си Моника Валериева, която видимо я утешаваше.

Преди това изпълнителката публикува своя снимка със синини по лицето и написа: „Извинявай, че изкарах истината“.

Намеците й за насилие от страна на Кобрата заради разкритията й за любовницата му само потвърдиха съмненията на нейни близки, че през годините също е била малтретирана от бившия си.

Още през далечната 2013 г. се появиха снимки на Андреа със синини по краката, които силно притесниха феновете й. През годините не една и две жълти медии са писали, че боксьорът посяга на половинката си. Дори се беше появила страница във Фейсбук „Кубрат Пулев преби Андреа - Снимки на раните само тук“.


Фенове на певицата се питат дали самата тя не е пускала анонимно тези сигнали като своеобразен зов за помощ или опит да стресне Кобрата

Сподели.