Кобрата отказа да говори за Андреа: Всичко започва и свършва с любовта

Pinterest LinkedIn +

Кубрат Пулев отказа да коментира раздялата си с Андреа, видя Avtora.com. Боксьорът за пореден път показа, че се е съсредоточил основно върху кариерата си и не желае да бъде намесван в интриги.

Той бе гост в рубриката на Андреа Банда Банда в предаването „На кафе“, като приел поканата с изричното условие да не бъде притесняван с въпроси за бившата му половинка.

Репортерката на Гала се стараеше през цялото време да се върти около темата за кариерата на Кобрата и най-вече – къде ще се състои мачът му с Антъни Джошуа.

Очакванията на зрителите обаче бяха да се зачекне горещата тема покрай раздялата му с фолк певицата и разкритията, които тя направи. Все пак Андреа Банда Банда не се стърпя и го попита как върви любовта. „Любовта е най-ценното нещо. Всичко започва и свършва с любовта“, лавира Пулев.

„Не можах да разбера сега умишлено ли не ми отговори на въпроса“, опита отново да измъкне нещо репортерката. Но боксьорът даде да се разбере, че няма да коментира темата. В личния си профил в Инстаграм Кубрат също неглижира случилото се и демонстрира единствено интерес към бокса.

Припомняме, че преди няколко дни фолк певицата Андреа разкри за раздялата си с Кобрата. По думите й той й изневерявал през всичките 13 години от връзката им и обяснявал на любовниците си, че не може да я остави, защото ще се самоубие. В същото време искал брак и деца от певицата.

Изпълнителката показа и документ за покупко-продажба на имот на името на Пулев и предполагаемата му любовница Розали Петрова.

Сподели.