Kлуб "Строежа" организира "Alternative Night Live"

Pinterest LinkedIn +

Популярният столичен клуб "Стоежа" продължава традицията в подкрепа на българската алтернативна музика. На 2-ри април, актуалното заведение организира концерт озаглавен "Alternative Night Live". Инициативата ще подкрепят групите P.I.F., Лора(на снимката) и Awake.

За целта в клуб “Строежа” ще бъдат допълнително инсталирани сцена, озвучаване и осветление. Това на практика ще бъде втората изява на инструментални групи на живо в “Строежа”, след като през м. ноември, 2006 г., клубът бе домакин на седмото издание на популярния в София трибют “Seattle Night”.

Освен изпълненията на живо,  музиката в съответната вечер ще бъде посветена изцяло на алтернативните стилове. По-специално ще бъде наблегнато на гръндж, брит-поп и ню-уейв бандите от 90-те години, съобщават от клуба.

Част от групите, които задължително звучат на подобно парти в Строежа са Pearl Jam, Nirvana, Alice In Chains, Red Hot Chili Peppers, Faith No More, Soundgarden, Stone Temple Pilots, Foo Fighters, Oasis, The Cure, Depeche Mode, R.E.M., Radiohead, Smashing Pumpkins, Tool, The Doors, Kula Shaker, Placebo, Garbage, Skunk Anansie и мн.др.
  
P.I.F., Лора и Awake ще се включат с по едночасови изпълнения на живо, в които като репортоар ще бъдат съчетани авторски песни, както и тематични кавърверсии. Участието на Лора ще бъде първо в София от близо една година насам, а Awake са отново на сцена след дълго прекъсване. P.I.F., които напоследък набират все повече скорост, са добре познати на публиката с впечатляващите си изпълнения на живо.

За разлика от “Seattle Night” обаче, броят на билетите пуснати в продажба за “Alternative Night Live” ще бъде ограничен до 300 бр. с цел осигуряване комфорта на посетителите, анонсират организаторите.

Освен на място в Клуб “Строежа” (София, Студентски град, Бл. 23, Вх. Б), билети на предварителна продажба (6 лв.) ще могат да бъдат закупени и от останалите дистрибутори на Ticketstream Bulgaria.

Сподели.