Класика с Дензъл Уошингтън като брутален престъпник! Трейлър на Safe House

Pinterest LinkedIn +

Винаги когато стане дума за Дензъл Уошингтън (Denzel Washington) и нов филм, е ясно, че говорим за проект, който заслужава пълното ни внимание. Когато обаче, стане дума за Дензъл Уошингтън и отрицателна роля, то това вече е класика, при това без да припомняме, че вторият Оскар на актьора е именно за превъплъщението му в брутално корумпирано ченге в "Тренировъчен ден" (Training Day) – изпълнение, което бихме посочили като еталон за мнозина негови колеги.

Safe House е американски дебют за шведския режисьор Даниел Еспиноза (Daniel Espinosa), който за първи път в кариерата си работи над толкова амбициозно заглавие, както и със звезди от подобна величина.

На Уошингтън партнират имена като Райън Рейнолдс (Ryan Reynolds), Вера Фармига (Vera Farmiga), Робърт Патрик (Robert Patrick), Сам Шепърд и др.

Сюжетът в Safe House се фокусира върху млад агент на ЦРУ, натоварен със задачата да охранява изключително опасен престъпник в едно от скривалищата на Централното разузнавателно управление в дълбоката провинция.

След като местонахождението на къщата е разкрито от въоръжени наемници, героят Уестън трябва да намери начин да опази своя живот, този на престъпника, а същевременно с това да пази гърба си и от самия него.  

Снимките на Safe House бяха реализирани за половин година в САЩ и Кейп Таун, ЮАР, а докато очакваме крайния резултат – на 10 февруари 2012 година, ви предлагаме кадри от филма, постери и официален трейлър.


Сподели.