KitSound Universal Case – две в едно за вашия таблет

Pinterest LinkedIn +

Таблетите са готини. Много хора не намират смисъл в тях и казват, че няма нещо, което да вършат по-добре от друго устройство като лаптоп или смартфон. Тези хора не са съвсем прави, освен това има нещо яко в това да държиш в ръката си интерактивна "книга" с цялото познание на човечеството в нея.

Две от основните неща, които осезаемо липсват при таблетите, са по-сигурната защита от външни влияния и по-практична клавиатура. Можете да попълните и двете липси само с една-единствена джаджа – представяме ви KitSound Universal Bluetooth Keyboard Case (цена 99 лв.), универсален калъф и безжична клавиатура за таблети до 8 или 10 инча.

На първо място имаме елегантен кожен калъф тип папка, който да предпази вашия таблет от надраскване или удари. Кейсът се трансформира в поставка, за да стои екранът изправен, което е удобно за гледане на клипчета, без да се налага да го държите в ръка. Калъфът е изработен от висококачествена еко кожа, а вътрешността му – от микрофибър, който намалява вероятността от надраскване.

Заедно с калъфа получавате и безжична Bluetooth клавиатура, с която да заместите неудобната on-screen такава. Тази QWERTY клавиатура може да се постави в кейса, като по този начин цялото нещо заприличва на малък лаптоп, а за разлика от ZAGG keys Mini 7 може да се ползва и отделно. Налични са 84 бутона, включително function и media бутони, но, за съжаление, клавишите не са маркирани с буквите на кирилица.

Клавиатурата не е устройство, което харчи кой знае колко енергия, така че вградена литиево-полимерна батерия може да ви осигури до 90 часа работа и над 80 дни живот в стендбай режим. Обхватът на Bluetooth връзката е до 10 метра, но, за разлика от безжичните аудио системи, тук това не е от съществено значение – все пак, едва ли ще се опитвате да пишете от 15 метра разстояние до таблета.

Кейсовете KitSound Universal реално са два – един за таблети с екран до 7/8 инча и един за такива до 9/10 инча. Между тях няма съществена разлика, но се уверете, че взимате правилния за вашето устройство. А после пишете на воля – светът просто ТРЯБВА да знае най-новия ви коментар във Facebook!

Купи KitSound Universal Bluetooth Keyboard Case за таблети до 8 инча ТУК

Купи KitSound Universal Bluetooth Keyboard Case за таблети до 10 инча ТУК

Сподели.