Кит Харингтън е отраснал в джендър неопределена среда

Pinterest LinkedIn +

Британският актьор Кит Харингтън, който се прочу с ролята си на Джон Сноу в сериала "Игра на тронове", си спомня, че детството му е преминало в "джендър флуидна" среда, съобщава "Telegraph".

Актьорът разказва, че майка му, драматургът Дебора Джейн Кетсби, винаги се е придържала към джендър неутрално възпитание на децата. "Молех я да ми купи "Могъщия Макс", а тя ми купуваше "Поли Покет". Исках Екшън мен, а получавах кукла. От самото начало тя беше много гъвкава по отношение на джендъра" - споделя звездата.

Харингтън признава, че не възнамерява повече да играе персонажи, подобни на Джон Сноу. Той обяснява това с представата си, че у съвременните мъже има някакъв вътрешен блокаж. "Не говорим за това, което чувстваме, за да не показваме своите слабости, това не е мъжко. След като изиграх ролята на този герой, чувствам, че трябва да продължа напред", казва артистът.

През юни тази година Харингтън обръсна главата си и беше изловен от папараци в Лондон. Преди това 33-годишният актьор ходеше с дълги къдрави кичури. Новият външен вид разстрои феновете на актьора, които изляха мъката си в социалните мрежи.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.