Kiss и Менделсон! Джийн Симънс и Playmate на 1982 г. минават под венчилото (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът на мултиплатинената американска рок банда Kiss - Джийн Симънс (Gene Simmons), който е и един от най-преуспяващите бизнес предприемачи сред артистите от световната музикална сцена, ще сключи брак със своята приятелка от 1983 година насам – актрисата и бивша плеймейтка Шанън Туийд (Shannon Tweed).

Церемонията ще се състои на 1 октомври в Beverly Hills Hotel в Лос Анджелис в присъствието на Ник и Софи Симънс – двете деца на двойката, чието дело са рисунките и текста на сватбените покани, разпратени до гостите.

През последните пет години ежедневието на семейството най-редовно е документирано от телевизионните камери на кабелния канал A&E, който излъчва заснетия материал под формата на реалити шоу, озаглавено Gene Simmons: Family Jewels.

Зрителите на програмата станаха свидетели и на предложението за брак, което роденият през 1949 г. в Израел музикант, сред чиито бивши партньорки са Шер и Даяна Рос, отправи на своята избраница в Белийз (Хондурас).

Преди да сподели живота си със Симънс, 54-годишната Шанън има връзка с канадския ръгбист Рон Фокс, който по това време е играч на Ottawa Rough Riders, след което изкарва кратък флирт с Хю Хефнър, който съвпада във времето с изявите й в Playboy и триумфа й в конкурса Playmate of the Year (1982).

Освен като модел, Туийд заработва хонорари и като актриса, участвайки в треторазредни нискобюджетни трилър и адвенчър продукции като Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death и Scorned.

За Kiss 2011 г. премина под знака на записите на следващия студиен албум на групата, Monster, чийто рилийз първоначално бе планиран за есента на 2011 г. и в последствие отложен за януари 2012 г., както и лятното й турне в Северна Америка, наречено Lost Cities Tour, тъй като бе съставено от концерти на локации, където Джийн Симънс, Пол Стенли и компания не са свирили никога преди.


Сподели.