Милчо Кацаров: Научих за сватбата на Силвия от медиите

Google+ Pinterest LinkedIn +

На 22 август, бившата фронтдама на една от най-успешните български групи с пет студийни албума, оставила зад себе си хитовете "Големият кораб минава", "Топъл дъжд" и "Бяла въздишка" - Силвия Кацарова, се омъжи за втори път, една година след като сложи край на 30-годишния си брак с основателя и басист на LZ, Милчо Кацаров.

Двамата обаче, ще продължат да се срещат често, тъй като остават партньори в общото си звукозаписно студио "Силвия мюзик", основано през 1994 гoдина.

Според публикация в сайта на информационна агенция Блиц, позоваваща се на думите на Кацаров, музикантът е научил за решението на бившата си съпруга, чието рождено име е Силвер Нури, от медиите, а самата булка му го съобщила лично в последния момент:

"Естествено, че ме жегна, когато ми съобщи. Никак не ми беше приятно. Обади се преди една седмица да ми каже. Попитах я: "Не е ли лъжа?". Тя каза: "Не". Нямаше скандал. Ние все пак имаме обща фирма. Работим заедно и животът продължава. Мисля, че Силвия няма да смени фамилията си, защото вече е известна като Кацарова. Поне такова беше намерението й", споделя Милчо Кацаров.

Заедно с дъщеря им Теди Кацарова, и изпълнители като Йоанна, Орлин Павлов, Миро и дует Ритон, Силвия Кацарова взе участие в националното концертно турне на Фен ТВ, чийто афиш включва не само фолклорен и попфолк, но и поп сегмент. След края му младоженците ще се отправят на меден месец.

Сподели.