Кирстен Дънст дибидюс гола в "Меланхолия"! Ларс фон Триер отново е скандален (Видео 18+)

Pinterest LinkedIn +

Едно от най-скандалните имена в света на киното - датчанинът Ларс фон Триер (Lars von Trier) отново е готов да провокира аудиторията, след като при премиерата на последния му филм "Антихрист" в Кан през 2009 година, публиката остана шокирана от бруталните сцени на секс и насилие в лентата.

Е, и този път Триер се насочва към любимия си форум, но с най-новото си заглавие - "Меланхолия" (Melancholia). Дали отново ще се нагледаме на забранени теми като извратени отношения между двата пола или кадри на реалистичен полов акт, можем само да гадаем, но поне ако съдим по появилия трейлър на филма, и с новото си предложение Фон Триер има с какво да изненада публиката. 

Поне за момента, това са сцените с бившата звезда от поредицата "Спайдърмен" (Spider-Man) - Кирстен Дънст (Kirsten Dunst), която доскоро бе позната като една от най-консервативните на тема "голота" актриси в Холивуд.  

И след като с години отказваше да участва в подобни провокации, красавицата реши да стигне до крайност в "Меланхолия", събличайки се абсолютно гола в лентата (както се вижда и от видеото).

Иначе, самият филм е представен като апокалипсис за сблъсъка между две планети и две сестри, като в другата главна роля е любимката на датчанина - Шарлот Генсбург (Charlotte Gainsbourg), а не можем да пропуснем и присъствието на такива имена като Кийфър Съдърланд (Kiefer Sutherland), Шарлот Рамплинг, Джон Хърт, Александър Скаарсгард (Alexander Skarsgard) и др.

Тук е моментът да разкрием, че първоначално, за персонажа на Дънст бе спрягана Пенелопе Круз (Penelope Cruz), но запознавайки се със сценария, тя предпочете тактично да откаже поканата. Защо - отговорът най-вероятно ще разберем в периода между 11 и 22 май, за когато Фон Триер готви премиерата на "Меланхолия" в рамките на тазгодишното издание на фестивала в Кан.   


Сподели.