Киро и ДеНиро в новата продукция на Сепуко 6

Pinterest LinkedIn +

Алтернативната столична четворка Сепуко 6 записа нова песен със заглавие "Де Ниро е друг". Парчето се явява пилотен сингъл към предстоящия наследник на дебютния албум на квартета "Опитомен", който би трябвало да е готов до средата на 2007 г., съобщиха от Стейн студио.

Актуалната аудио-творба на Ангел Каспарянов (вокали), Георги Джеферски (китара), Веселин Чипилов (бас) и Ангел Василев (ударни) е създадена през втората половина на 2006 г. в Стейн Студио с музикален продуцент Климент Калев, отговорен както за нацелването на звученето на песента, така и за монтажа на съпътстващия я видеоклип.

В него главната и единствена роля се изпълнява от Кирил Христов, познат повече като Киро от ММ. Христов е отговорен и за идейно-техническата реализация на черно-белия англоезичен късометражен филм, служещ за фон на песента.

Радиопремиерата на "Де Ниро е друг" ще се състои в четвъртък, 21 декември, в 12:00 ч. на обяд на вълните на радио "Tangra Mega Rock".

Веднага след това парчето ще се появи и в официалния профил на Сепуко 6 в MySpace, където ще се завърти и видеоклипът, чиято телевизионна премиера ще бъде в събота, 23 декември, от 17:30 ч. в предаването "Кречетало" по телевизия "ММ". 
 

Сподели.