Кийра Найтли жестоко критикувана за актьорските си умения (или липсата на такива)

Pinterest LinkedIn +

Кийра Найтли е една от най-известните британски актриси, утвърдили се пред публика и критици с ролите си в Domino (Домино), Pirates of the Caribbean (Карибски пирати), The Atonement (Изкупление), Pride and Prejudice (Гордост и предразсъдъци) и др. популярни филми. Но явно не всички режисьори, с които е работила, я смятат за достатъчно талантлива.

Джон Карни, с когото актрисата работи по филма от 2013 г. Begin Again (Започни отново), определено има забележки към нея и актьорските й умения. Според него "това, което Кийра прави, е да се крие, а така не можеш да бъдеш актьор".

"Не че мразя Холивуд, но ми харесва да работя с интригуващи и истински филмови актьори, а не просто с кино звезди", допълва той. Явно Кийра се оказва прекалено "префърцунена" за неговите стандарти.

След това изказване много от режисьорите, с които Найтли е работила, се притекоха на помощ на актрисата в различни социални мрежи. Те изразиха пълното си изумление от подобна критика и застанаха плътно зад звездата и неоспоримия й талант.

Няма лошо в критиката, но когато има основание за такава. А може би Карни все пак трябва да обърне внимание на двете номинации за Оскар на Найтли, трите спечелени Златни глобуса, двете BAFTA и SAG награди?

Сподели.