Keira Knightley сключи брак с James Righton от Klaxons

Pinterest LinkedIn +

Британската кинозвезда Кийра Найтли (Keira Knightley) сключи брак с Джеймс Райтън (James Righton) от английската ню рейв банда Klaxons точно една година след като двамата се сгодиха.

Бракосъчетанието се състоя в Chateau de Mazan във Франция на 4 май на церемония в тесен семеен кръг.

"Продължи не повече от 30 минути и гостите бяха съвсем малко. Тя беше много красива, облечена в класическа рокля", разкрива източник на сп. People.

Въпреки че мнозина очакваха Найтли да се омъжи с рокля на Лагерфелд заради дългосрочния й договор с Chanel, звездата избра за големия ден изключително скромен тоалет, много подобен на този, с който се яви и на британските филмови награди БАФТА през 2008 г. Тийнейджърското излъчване на очарователната брюнетка беше допълнено от ниски обувки в същия цвят.

28-годишната актриса, направила емблематични роли във филми като Atonement, A Dangerous Method и Anna Karenina, и 29-годишният клавирист и вокалист на Klaxons започнаха да излизат в началото на 2011 г., а през май 2012 г. оповестиха годежа си.

През 2013 г. бандата ще издаде своя трети студиен албум, явяващ се наследник на Surfing the Void от 2010 г., а Найтли ще може да бъде гледана във филмите Can a Song Save Your Life? и Jack Ryan, които вече са на етап постпродукция.

Сподели.