Цензурираха реклама на "Chanel" с Кийра Найтли като "прекалено сексуална"

Pinterest LinkedIn +

Новата реклама на парфюма "Coco Mademoiselle" на "Chanel" с участието на британската филмова звезда Кийра Найтли и аржентинския актьор Алберто Аман беше забранена за излъчване в Англия по времето, когато пред екрана се очаква да има детска аудитория.

Цензурата е наложена заради еротичния елемент в лентата, в която фотограф разсъблича модела си по време на фотосесия. Агенцията за рекламни стандарти в Кралството е била сезирана по повод рекламата от британска зрителка, оценила клипа като "прекалено сексуален".

В отговор представители на "Chanel" са определили поведението на Кийра Найтли в рекламата като "чувствено и закачливо", но в никакъв случай скандално, и са подчертали, че във видеото актрисата дори не е разголена, ако не се брои моментът, в който рамената на звездата се показват за кратко.

Каква е истината, може да прецените сами, след като видите пълния вариант на рекламата, режисирана от Джо Райт ("Pride & Prejudice", "Atonement", "Hanna", "Anna Karenina") на фона на класическото парче "It's a Man's Man's Man's World" на Джеймс Браун и Бети Нюсъм в изпълнение на Джос Стоун.


Сподели.