Kiefer Sutherland планира филмова версия на сериала "24"

Pinterest LinkedIn +

Кийфър Съдърленд (Kiefer Sutherland) разкри плановете си за реализиране на филмова версия на хитовия сериал "24". Снимките ще текат във Великобритания, където шоуто, в което Съдърленд изпълнява главната роля и тази на копродуцент, се радва на по-висок рейтинг, отколкото в САЩ.

Актьорът, който е пряк наследник на таланта на прочутия Доналд Съдърленд (Donald Sutherland), сподели в шоуто на Джонатан Рос (Jonathan Ross) по BBC 1, че вече се работи по проекта.
 
"Ще снимаме тук (в Лондон) и сме страшно развълнувни от този факт. В САЩ "24" не е много вървежен, докато в Обединеното Кралство се приема перфектно, поради което и Fox не се отказа от нас, така че благодаря ти, Великобритания."
 
"24" беше определен за суперуспешен още след първото си излъчване през 2001 заради необикновния си формат - един цял сезон от 24 епизода проследява събитията от един единствен ден на детектив Джак Бауер, всеки епизод е с времетраене един час - и във филма и в действителност.
 
През 2002 г. шоуто донесе Златен глобус на изпълняващия ролята на Джак Бауер Съдърленд, който получи и четири номинации за Emmys.
Сподели.