КГБ представят "Swing Time" преди сета на The Cherry Poppin' Daddies

Pinterest LinkedIn +

Кольо Гилъна и музикантите от КГБ ще представят за първи път на живо песните от албума "Swing Time" преди изявата на специалните гости от САЩ - The Cherry Poppin' Daddies. Концертът, в който ще се включи и група Шкода, ще се състои на 13 декември в столичния клуб "Blue Box".

По време на събитието ще прозвучат песни на КГБ като "Безделник" и "Всичко коз", включени в албума "Swing Time", който се появи на музикалния пазар през септември 2008 г. На сцената в столичното заведение КГБ ще излязат в 9-членен състав.

Сетът на Шкода включва осем изпълнения, сред които и две нови песни от неиздаван лайв албум. Съставът на групата за концерта наброява девет души.

Визитата на The Cherry Poppin' Daddies в София е по покана на клуб "Строежа" и със съдействието на Lazy Days Agency. Музиката на американците, популярни с названието "възродители на суинга", комбинира хард и алтернативен рок, суинг, ска, рокабили, джаз и фънк.

Електронни билети за концерта на The Cherry Poppin' Daddies могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.