Самолетът отново кацна в Big Brother 4. Изгонените се завърнаха в играта

Pinterest LinkedIn +

Даниела, Денислав, Наталия и Жоро отново бяха върнати в самолета на двора пред Къщата на Big Brother. Всички изгонени до момента бяха вкарани обратно в луксозния дом на реалитито за една вечер.

Междувременно, поредният, който напусна състезанието, е Таня. Хубавата ромка бе изгонена след положителния вот на зрителите, който я остави с най-ниска подкрепа.

Милен Цветков даде шанс на Таня да се върне в Къщата за още една вечер заедно с другите екс-съквартиранти, но приятелката на Жоро отказа, защото нямаше търпение да се види с родителите си.

При влизането си в Къщата 22-мата бивши съквартиранти започнаха да търсят останалите 4 участника. На масата ги посрещна достатъчно количество алкохол и храна. Заедно с всички екс-съквартиранти в Къщата за първи път влезе и Нели, която припадна в самия старт на шоуто.

Паралелно с купона в Къщата, четиримата участници на двора успяха да разберат по шума, че бившите им съквартиранти се забавляват в съседния двор.

Все още не се знае колко време Даниела, Денислав, Наталия и Жоро ще останат в самолета. Финалът на Big Brother 4 е насрочен за 14 декември.
Сподели.