Кейт Ъптън и Flo Rida на една сцена? Той я пляска по дупето? Виж с очите си!

Pinterest LinkedIn +

Едва ли има мъж на тази планета, който да не си е фантазирал, че прави това… А вероятно и не малко жени… Честта да плесне Кейт Ъптън по дупето обаче се падна на Flo Rida, комуто вероятно се полага повече, отколкото на всички останали, при положение че е вкарал в лириката си фразата "She turned around and gave that big booty a smack" и то в най-сваляния сингъл през първото десетилетие на XXI в. И разполага с божествената Кейт от плът и кръв на една ръка разстояние...

Картината, преди да бъде видяна във вид на документално видео, звучи още по-невероятно, като се прибави фактът, че действието се развива на технологичeн конгрес.

Ето и подробностите – Flo Rida и Кейт Ъптън се озовават заедно на тазгодишното Spring 2013 Launch Party, организирано от Samsung и проведено в Museum of American Finance. Той е поканен, за да забавлява публиката със сет на живо, включващ някои от най-големите му хитове.

Тя е там, защото един телевизор без съмнение ще се продава по-добре, ако се асоциира със звездата от корицата на Sports Illustrated Swimsuit Issue 2013 и още повече ако последната не просто е разходила неустоимото си тяло наоколо, а е излязла на сцената и е раздвижила това тяло по начина, по който показа, че умее във виралното Kate’s Cat Daddy видео.

Такова вероятно ще стане и публикуваното по-долу, което ви оставяме да гледате насаме със себе си не за друго, а за да планирате на спокойствие покупката на новия си телевизор…


Сподели.