Katy B привършва записите на втория си албум

Pinterest LinkedIn +

Британската певица Katy B ще издаде своя втори албум през 2013 година. 23-годишната звезда разкри, че проектът е готов почти изцяло и много доволна от това, което е постигнала.

"Албумът е готов на 95 процента. Получиха се страхотни парчета, но ще записвам още до самия край. Никога не знаеш дали няма да ти хрумне нещо специално в последния момент. Голяма част от песните са в процес на миксиране и дообработка", заявява Katy B.

"Честно казано, новите парчета са повече в стил "в спалнята", отколкото "на дансинга". Мисля, че това е заради възрастта. На 18 мислиш само за партита и надделява чувството за свобода, а сега съм по-фокусирана върху неща като любов, взаимоотношения с други хора и като цяло реалност", добавя певицата пред Billboard.

Дебютният албум на Katy B - On A Mission (2011) - бе приет добре от критиката и постигна сериозен комерсиален успех във Великобритания и други страни от Европа. Впоследствие певицата и Марк Ронсън (Mark Ronson) създадоха Anywhere In The World - част от промоционална компания на Coca Cola за Олимпийските игри в Лондон.

През декември 2012 Katy B пусна за свободен даунлоуд проекта Danger EP, четирите парчета от който могат да бъдат чути тук:


Сподели.