"Като две капки вода": Неве, Нети, Стефания Колева и Къци Вапцаров са финалистите в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Четирима финалисти ще се борят за първото място в предаването "Като две капки вода". Неве, Нети, Стефания Колева и Къци Вапцаров са участниците, които на 9 юни 2014 г. ще се преобразят за последен път на сцената на шоуто.

Невероятното превъплъщение в Чарли Чаплин осигури на Мая Бежанска първото място в изданието на 2 юни, което обаче не повлия на генерално класиране. Иво Танев, който беше фаворитът на журито за образа си на Коцето-Калки, остана на третото място за вечерта. Стефания Колева вдигна на крака всички с Happy на Pharrell Williams, a Павел Владимиров разчувства дамската аудитория с Bed Of Rouses на Bon Jovi.

Трите последни места останаха за Деян Донков в дъното на класацията с изпълнение на Ела Фицджералд, Неве, която представи парче на Twisted Sister, и Нети, която се представи в образа на Емил Димитров.

На 9 юни за големия финал на "Като две капки вода" финалистите ще бъдат: Нети - Sarah Brightman, Къци Вапцаров - Тодор Колев, Неве - Alexandra Burke, Стефания Колева - Ицо Хазарта.

За останалите четирима също няма да има почивка. Журито им отреди да представят следните дуетни изпълнения - Мая Бежанска и Деян Донков ще бъдат дует "Каризма", а Иво Танев и Павел Владимиров - Елтън Джон и Джордж Майкъл.

Сподели.