"Като две капки вода 2015": Азис с победа като Звезди от Ахат, Ненчо Балабанов като Prince

Pinterest LinkedIn +

Десетата вечер на запомнящи се превъплъщения в "Като две капки вода" стартира с изпълнение на Дони, който е музикален продуцент на шоуто, и съпругата му Нети. Двамата влязоха в образите на Андреа Бочели и Анна Нетребко.

След тях пред публиката се яви Жана Бергендорф, дегизирана като Филип Киркоров. Изпълнението на "Мне мама тихо говорила" на победителката в X Factor провокира положителни коментари от страна на журито, въпреки че Фънки определи песента за "трагедия".

Ненчо Балабанов, станал популярен с блестящата си имитация на премиера Бойко Борисов, беше Prince.

"Удивявам се на лекотата, с която правиш нещата. Не ми е ясно как е възможно това", възкликна Хилда Казасян.

Актрисата Милена Маркова-Маца, която пропя на руски и на немски език покрай формата, излезе на сцената като френската певица ZAZ.

Криско отново ни изненада, но този път в образа на великия Рей Чарлз. Благодарение на перфектния грим рапърът беше неразпознаваем.

"Изглеждаш нечовешки. Щастлив съм, че си тук, за да се промени отношението на всички към теб. Ти си изключително добър артист", заяви Маги Халваджиян.

На сцената посрещнахме и Нона Йотова като Леа Иванова.

Азис беше изправен пред първата си рок задача. Той трябваше да ни представи Звезди от Ахат. Изпълнението му на "Черната овца" му донесе и поредната победа.

"Толкова ми хареса, че реших да запиша такова парче", коментира поп фолк певецът.

Деляна Маринова-Джуджи отново беше неузнаваема, но този път в ролята на американския певец и текстописец Chubby Checker.

Филип Аврамов беше в свои води. Той намери себе си в образа на Дейвид Ковърдейл – култовия вокалист на Whitesnake.

Сподели.