"Къртицата": Рут Колева и Кирил Ефремов влизат в шоуто

Pinterest LinkedIn +

11 дни преди старта на най-мащабното приключенско риалити в България още две звезди обявиха, че влизат в "Къртицата" - певицата Рут Колева и актьорът Кирил Ефремов. И за двамата това е дебют в риалити телевизията, макар че са получавали покани за участие и в други формати.

За промо кампанията на "Къртицата" по ТV7 те влязоха в ролите на известни лидери от световната история. Кирил Ефремов, който през последните две години записа участия в нашумели кино и ТВ продукции като "Още една мечта", "Джулай", "Под прикритие", "Операция Шменти капели", се преобрази в Юлий Цезар.
Феновете на Рут Колева пък ще я видят в неочаквана светлина  - с пищна рокля с кринолин, снежнобял тен и без никакви татуировки. Тя прави модерен прочит на известната реплика на Мария Антоанета "Като няма хляб, яжте пасти", а именно: "Като няма хляб... гледайте Къртицата".

"Харесва ми приключенският елемент в шоуто, както и фактът, че групата, която "Къртицата" е събрала, е разнообразна. С някои от другите участници се познавам лично, а с други нямам търпение да се запозная. При всяко положение това ще е уникално преживяване", обясни решението си да участва в шоуто Рут Колева. На 12 март 2013 г. тя издаде видеоклипа към съвместното си парче с реге групата Rebelites - Slow Fire. (Виж го под новината)

Освен имената на Рут Колева и Кирил Ефремов броени дни преди старта на шоуто на 26 март 2013 г. продуцентите на формата разкриха ексклузивни подробности около задачите, които очакват участниците.

Скок с бънджи в басейн, плуване срещу течението и преминаване през огнен коридор са само част от предизвикателствата, с които звезди и обикновени хора ще се сблъскат при пристигането си в Базата. Очакват ги още Колелото на хамстера, Калните хора, Триатлон.

В Колелото на хамстера всички участници, в чийто звезден отбор влизат още Азис, Николета Лозанова, Деян Донков, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона, ще бъдат заключени във въртяща се клетка. Те ще се борят в клетката, за да достигнат набелязана цел, а целта на "Къртицата" ще бъде да ги провали.
В Калните хора участниците ще се състезават завързани с белезници, докато в Триатлон ще трябва да се преборят едновременно с три стихии – въздух, вода и огън. Те ще скачат с бънджи от висок кран, после ще трябва да преплуват басейн срещу течението на водата и в оставащото време да преминат през горящ коридор.


"Както обещахме, нашите герои няма да лежат на дивана, а ще трябва да заслужат всяка минута ефирно време, защото "Къртицата" е първото риалити, което се прави изцяло за зрителите!", категорични са продуцентите. По думите им "зрителите ще са привилегировани за сметка на звездите".


Сподели.