"Къртицата": Николета Лозанова влиза обратно в шоуто, но в друга роля

Pinterest LinkedIn +

Николета Лозанова не издържа дълго извън Базата и едва след няколко дни престой навън се връща обратно в "Къртицата". Съпругата на Валери Божинов ще дебютира като водеща на дейли епизодите на шоуто на 12 април и ще се изявява на малкия екран всеки понеделник, сряда, петък и събота.

"Николета има изключителен потенциал за телевизионна водеща, защото камерата я обича, тя се чувства комфортно в студиото и съм убеден, че я очаква супер успешна телевизионна кариера.

Щастливи сме да обявим, че тя ни се довери и реализацията й като телевизионно лице започва именно в "Къртицата", коментира продуцентът и водещ на формата Иван Христов.

"Благодарна съм на TV7 и Иван и Андрей, че ми дават шанс да реализирам мечтата си да стана телевизионна водеща. Смятам, че "Къртицата" е най-доброто реалити шоу, правено в България до момента, и много се радвам, че ще бъда негова водеща.

Мотивирана съм да дам всичко от себе си – нещо, което доказах и по време на участието си в предаването", коментира Николета Лозанова, която репетира всекидневно за новата си роля.

Тя допълни, че Заселниците и животът в Базата вече й липсват и се радва, че ще може да бъде близо до тях, макар и по различен начин.

За да коментират последните събития в Базата, в това число напускането на един от двамата номинирани, гости в студиото на Иван и Андрей на 11 април ще бъдат Любен Дилов-син, Владимир Каролев и Ирен Кривошиева, както и постоянните коментатори - Жана Танева, Катето Евро и Ваня Щерева.

Ники Кънчев пред Avtora.com: Предложиха ми да се пробвам в "Стани богат" по време на аматьорска игра по футбол>>

Сподели.