"Къртицата": Азис напусна шоуто, Емануела вдига сватба, а Радина и Деян разменят ласки в Базата

Pinterest LinkedIn +

Азис е вторият участник, напуснал Базата на "Къртицата", след като на 4 април това стори Михаил Кирков. Изпълнителят, който получи най-висок процент недоверие от зрителите, се изправи в дуел срещу номинираната от Групата Миглена Каканашева.

Двамата трябваше да отговорят на 10 въпроса, свързани със самоличността на Къртицата. Брюнетката даде с четири правилни отговора повече от попфолк звездата, като по този начин се спаси от изгонване. Преди да напусне реалити шоуто завинаги Азис призна, че не той е Къртицата.

В самия старт на специалната церемония по номиниране страстите в "пещерата" се нагорещиха до краен предел. Жени Калканджиева отново изпусна нервите си, нападайки Миглена, която от своя страна продължава да е твърдо убедена, че именно Мис България 1995 е саботьорът.

Шефката на модна агенция "Визаж" се защити яростно, предизвиквайки Миглена да унищожи английската си диплома по психология, ако на финала на предаването думите й се окажат неверни.

На самата Миглена предстои да изтърпи наказание - едноседмична изолация в компанията на ромското семейство от Златица - Марин и Валя.

На 14 април на живо в "Къртицата" ще се състои втората сватба на Емануела и съпруга й Никола. След церемонията бизнесменът ще прекара 5 дни в Базата при своята любима, която прие отправеното към нея изкушение и откупи тази привилегия срещу 1500 лева.

В епизода на 12 април пък своя дебют като телевизионна водеща ще направи Николета Лозанова (повече тук>>). Пак тогава ще стане ясно как е преминала първата нощ в Базата на звездната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков.

Сподели.