"Къртицата": Михаил Кирков напусна шоуто след пряк дуел с Жени Калканджиева

Pinterest LinkedIn +

Михаил Кирков прекрати участието си в "Къртицата" след първите елиминации в реалити шоуто. Срещу него в пряка битка за оцеляване застана Жени Калканджиева.

Те трябваше да отговорят на 10 въпроса, свързани със самоличността на Къртицата. След като двамата дадоха равен брой верни отговори - 6, времето за решаване на теста се оказа определящо и бързината на Жени Калканджиева я спаси от изгонване от Базата.

Мис България 1995 обаче не се завърна при останалите 17 участници, а беше изпратена при наскоро присъединилото се "под прикритие" семейство от Златица. Именно в компанията на Марин и Валя шефката на модна агенция "Визаж" ще трябва да прекара следващите 7 дни.

До номинирането на Михаил пък се стигна, след като той получи най-много забити копия от своите съотборници по време на специална церемония. Преди да напусне Базата завинаги Кирков разкри, че той не е Къртицата.
Любопитно е, че рапърът 100 Кила, който е със специален статут в шоуто, и Емануела посочиха за изгонване Рут Колева.

Азис номинира Николета Лозанова с думите: "Тя много се промени - това не е моята Николета, която аз познавам. Тя използва външния си вид и физиката си, за да манипулира останалите".

Съпругата на Валери Божинов не остана длъжна на своя добър приятел, забивайки копието си точно пред него, което направи и Деян Неделчев-Икебаната.

В началото на живото предаване на 4 април зрителите станаха свидетели на драматични събития, свързани с личния живот на Емануела.

Излъчените кадри, в които попфолк звездата излива гнева си по адрес на своя съпруг Никола и неговото семейство, предизвикаха много реакции, а самият Никола се появи в студиото в Нови Хан с букет цветя, молейки за прошка своята любима за това, че я е наранил, показвайки колебания да сключи отново брак с нея, този път пред погледа на милиони в ефира на TV7.

Гости на Иван и Андрей бяха Ваня Щерева, Катето Евро, кака Лара, Мартин Карбовски, Камен Алипиев и Витомир Саръиванов.

Сподели.