"Къртицата": Деян Неделчев-Икебаната влиза в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Деян Неделчев-Икебаната наруши обещанието си да не се връща в България и се присъедини към звездната група на "Къртицата". Скандалният певец се зарече, че участието му в "Къртицата" ще бъде паметно: "Ще покажа какво е истинско шоу - там нямам конкуренция".

Екипът на "Къртицата" връчи лично покани за участие и на политици, сред които: кметовете на Бургас – Димитър Николов, на Каварна – Цонко Цонев и на Поморие - Иван Алексиев. Сред поканените има нашумели общественици, журналисти и творци като Мишо Шамара, Спенс, Ванко 1, Стефан Диомов, Христо Чешмеджиев, Юрий Ангелов, бате Енчо, Калин Сърменов, Даниела Димова, Петър Салчев, Мишо Йосифов, Борис Таслев и други.

"Срещнахме се с изключителни персонажи – хора от всякакви възрасти, с най-различни профили, като сега за нас предстои най-трудното – да изберем кои от тях ще получат шанса да живеят с любимите си звезди и да спечелят 250 000 лева", подклажда любопитството психологът на формата Ани Владимирова.

Междувременно след десетдневна обиколка на страната "Къртицата" се завърна в София, където вчера приключи първият кръг кастинги за шоуто. Някои от кандидатите успяха да се срещнат на живо със своите идоли - Николета Лозанова, която активно подкрепяше пловдивчани и Азис, който изненада дошлите на кастинга в София.

"Искаме да благодарим на всички смели хора, които се явиха на кастингите. Те доказаха, че желанието за приключения и жаждата за нови изживявания е неотменна черта на българите дори по време на криза", коментираха продуцентите на "Къртицата" Иван и Андрей, които ще бъдат и водещи на приключенското риалити.

Сподели.