Кърт Ръсел се присъединява към Вин Дизел и Пол Уолкър във Fast & Furious 7

Pinterest LinkedIn +

Макар да беше един от топ актьорите на 80-те и 90-те години на 20-ти век, Кърт Ръсел (Kurt Russell) значително забави темпото в последните 5-10 години.

Изглежда звездата от Stargate (Старгейт) все пак се е изморил от почивката си и предстои да се завърне с роля в не коя да е поредица, а във Fast & Furious (Бързи и яростни).

Според Variety на Ръсел е предложена роля в седмата част от франчайза, като за персонажа обаче все още не се издават никакви подробности.

Както вече стана ясно в края на Fast and Furious 6 (Бързи и яростни 6), екипът на Доминик Торето и Брайън О’Конър ще се изправи срещу нов враг, в чиято роля ще видим Джейсън Стейтъм (Jason Statham).

Поредицата с едни от най-впечатляващите автомобили в света на киното успява вече повече от 10 години да бъде интересна за зрителите и, за разлика от други франчайзи, става все по-добра с всеки следващ филм.

Fast & Furious 7 обаче няма да бъде режисирана от Джъстин Лин (Justin Lin), който беше начело на последните четири части, а от малайзийския му колега Джеймс Уан (James Wan), който има зад себе си филми като Saw (Убийствен пъзел) и The Conjuring (Заклинанието).

Тандемът на Вин Дизел (Vin Diesel) и Пол Уолкър (Paul Walker) се завръща в киносалоните на 11 юли 2014 г.

Сподели.