КариZma, Ъпсурт и D_2 на Годишните музикални награди на БГ Радио

Pinterest LinkedIn +

Дует КариZma, Ъпсурт, група Те и D_2 са сред българските артисти, които ще вземат участие в церемонията по връчване на Петите годишни музикални награди на БГ Радио, научи Avtora.com. Събитието ще се проведе в зала 1 на НДК тази неделя (26 март).

Мария Илиева ще открие церемонията като представи за първи път втория си сингъл "Минало" от предтоящия си албум. Освен нея, както Avtora.com вече съобщи, премиерно нова своя продукция ще представят още Руши Видинлиев - "БГ ТV", група Те - "Мога" и Стефан Вълдобрев - "Фойерверк". В този списък попадат и Антибиотика, които ще се появят заедно на една сцена за първи път от близо 4 години.
 
Ъпсурт,  които са с четири номинации - за БГ Дует/Трио, БГ Текст, БГ Албум и БГ Група, или втори след дуета Дони и Нети по този показател, ще представят втория сингъл от последния си албум "Quattro" - "Колега", в специална версия.  D_2 ще изпълнят за първи път на голяма сцена най-новата си песен и първа с новия си вокалист - "Тук и сега".
 
"Не сега" пък е заглавието на най-новата композиция на дует КариZма, която също ще прозвучи за първи път на сцената на БГ Радио. По този повод безпрецедентно от обителта на риалити шоуто Vip Brother, която по правилник напуска само онзи, който по една или друга причина прекратява участието си завинаги, ще излезе 27-годишната Галина Курдова. Родената в Сибир певица първа прекрачи прага на къщата в Бояна на 13 март и до момента не е имала номинация за изгонване. За сметка на това КариZма са номинирани в три категории за наградите на БГ Радио.
 
За четвърти път водещ на церемонията по връчване на музикалните награди на БГ Радио ще бъде Део.
Сподели.