Каратисти и политици на БГ премиерата на Karate Kid с Джеки Чан

Pinterest LinkedIn +

По случай премиерата на Karate Kid у нас, деца-каратисти ще демонстрират на живо най-добрите техники от филма, който е с участието на кунг-фу звездата Джеки Чан (Jackie Chan) и сина на Уил Смит - Джейдън (Jaden Smith).

Това ще се случи във всеки град, в който има кино "Арена", с изключение на Плевен. Всички желаещи ще могат да се включат в отворена тренировка и да научат няколко движения от най-добрите възпитаници на местните клубове по карате.

Официалната премиера на Karate Kid ще се състои на 2 септември от 19:00 часа пред кино "Арена Запад" в София. Освен членовете на карате клуб ИПОН, се очаква да присъстват и известни политици, пристрастени към този спорт.

За филма:

12-годишният Дре Паркър (Джейдън Смит) заминава внезапно за Китай, където се оказва аутсайдер в новото си училище. Самотен в чуждата страна, Дре се запознава с г-н Хан (Джеки Чан), отговарящ за поддръжката в сградата, който се оказва кунг-фу майстор. Той започва тайно да тренира момчето на древното изкуство и да го подготвя за националния турнир...

График на демонстрациите по градове и кина:

Кино "Арена Запад" София - 2 септември, 19:00 часа
Кино "Арена" The Mall - 4 септември, 16:00 часа
Кино "Арена Младост" София - 4 септември, 19:00 часа
Кино "Арена /Фламинго" Пловдив - 4 септември, 11:00 часа
Кино "Арена Парк Мол" Ст. Загора - 4 септември, 17:00 часа
Кино "Арена Мол" Варна - 4 септември, 14:00 часа
Кино "Арена Гранд Мол" Варна - 4 септември, 19:00 часа
Кино "Арена Сентрал Мол" В. Търново - 4 септември, 14:00 часа

Сподели.