Kanye West показа за първи път пред света дъщеричката си North West

Pinterest LinkedIn +

Давайки едно от най-откровените си телевизионни интервюта изобщо Kanye West сподели за първи път с целия свят как изглежда невръстната му първородна дъщеричка North West.

Двумесечното бебе, носещо както неговите гени, така и тези на скандалната Ким Кардашиян, с която 36-годишният рапър избра да свърже живота си, направи светския си дебют в шоуто на баба си Крис Дженър на 23 август 2013 г. чрез снимка, показана от знаменития му баща.

(Дженър е фамилното име, което майката на Ким, Клое и Къртни Кардашиян взима, след като се развежда с баща им и се омъжва повторно през 1991 г.).

"Когато дъщеря ми се появи на бял свят, хората непрекъснато ме питаха как усещам промяната в живота си. А аз все още не чувствах, че е настъпила промяна.

Отнема време, защото срещаш за първи път една съвсем нова личност… и единственото чувство, което те обзема, осъзнавайки, че си баща, е това на защитник", сподели West с тъща си и с аудиторията на финалния за този сезон епизод на шоуто й, отговаряйки на въпроса какво означава бащинството за него.

През последните седмици от бременността на Кардашиян, а и след раждането на North, Уест си позволи на няколко пъти да изпусне нервите си, афектиран от натрапчивите папараци, преследващи го навсякъде.

Самата Ким не му направи особено добра услуга, споделяйки, че е прекарала почти цялата си бременност далеч от него и подозренията си, свързани с неговите сексуални предпочитания.


Сподели.