Kanex USB-C Hub – Ethernet адаптер

Pinterest LinkedIn +

С тази малка джаджа липсата на портове във вашето устройство вече не е проблем!

USB стандартът съществува вече повече от 15 години, като през по-голямата част от този период използвахме вездесъщия USB 2.0. От известно време портовете на лаптопите, настолните компютри и някои други устройства вече предлагат като стандарт USB 3.0, но истината е, че времето му отминава с бързи темпове, защото технологичната индустрия прегърна значително по-ефективния USB-C порт.

А като всеки уважаващ себе си потребител, вие също бихте искали да сте на гребена на вълната, нали? Точно това ви дава възможност да направите новият Ethernet адаптер и 3-портов USB хъб Kanex USB-C Hub (цена 119 лв.)USB-C е два пъти по-бърз от USB 3.0 и няма съмнение, че това е новият крал на стандартите, призван да изпрати в миналото досадните различия между отделните кабели, портове и скоростите, които предлагат. Лаптопите на Apple са известни със своя стилен дизайн, но тънкият профил има своята цена и тя често е свързана с липсата на някои важни портове. Дори високобюджетният Retina MacBook Pro не включва Ethernet порт, а MacBook Air и новият свръхтънък 12-инчов MacBook чисто и просто са прекалено тънки, за да предлагат опция за жична интернет връзка. Разбира се, в голяма част от случаите wi-fi връзката е достатъчна, но истината е, че за да имате максимална гъвкавост и функционалност, ви трябват както Ethernet порт, така и повече USB портове, особено когато те са от Type C стандарта.

И тук идва ред на тази малка бяла кутийка, която се оказва център на неподозирани възможности.

Наглед Kanex USB-C Hub е съвсем компактна джаджа, чийто бял цвят и елегантен дизайн спокойно могат да я направят да изглежда естествено до вашия скъп лаптоп от Apple. От едната й страна по дължина са разположени трите USB-C порта, а отдолу е Ethernet портът за жична връзка с локалната мрежа. Отгоре излиза кабел с дължина 10 сантиметра, който завършва с мъжко USB-C към стандартен USB-A порт. Всичко е изключително компактно и ефективно, предоставяйки ви свързаност когато и където се нуждаете най-много от нея. Дори и да сте в движение, джаджата спокойно може да намери място във всяка една пътна чанта или направо в чантичката на лаптопа.Подобно на самия USB-C стандарт, най-силната характеристика на тази джаджа е нейният универсален характер. Можете да я ползвате с лаптопи от серията MacBook, с новия високобюджетен Chromebook Pixel на Google, както и с всяко едно устройство с USB-C порт като обявените преди месеци Nexus 6Р и 5Х смартфони и много други. Поддържаните операционни системи включват Windows, OS X и Linux.

Kanex USB-C Hub е добър приятел на всеки, който не иска да се чувства ограничен от това, което производителят е решил да включи или изключи като портове. Осигуряваща едновременно връзка с цели три USB-C порта и възможност за включване на Ethernet кабел, тази компактна джаджа е самото олицетворение на полезността.

Купи Kanex USB-C Hub ТУК

Сподели.