Камелия Тодорова представя последния си албум на Sofia Jazz Peak

Pinterest LinkedIn +

На 28 ноември в Централния военен клуб в София Камелия Тодорова ще представи своя албум "Feels Like ...". Това е третия голям концерт и основното българско присъствие в тазгодишния фестивал Sofia Jazz Peak.

В новия си проект джаз певицата представя стил, който е по-различен от традиционния за нея. Този път тя се изявява със соул звучене в авторски композиции и пиеси от 80-те години.

В проекта участват още Живко Петров – пиано, Веселин Веселинов–Еко – бас, Димитър Семов – барабани, Милен Кукошаров – клавишни и Трио Camelettes (Рейчъл Тодорова, Кристина Кокорска, Петя Драгомирова).

За идеята "Feels like…" Камелия споделя: "... това е музика, наситена със секс, страст, съзнателност, отговорност. Всички тези чувства изпълваха песните, родени през 60-те и 70-те години. Самия репертоар успях да подбера... с помощта на Тома Спространов и Димитър Евстатиев – едни от най-добрите познавачи на този тип музика".

Желаещите да закупят електронни билети за шоуто все още могат да направят това чрез разплащане с кредитна/дебитна карта чрез Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен домашен/офисен принтер.

Билети могат да се закупят и от местата за продажба на билети на Ticketstream Bulgaria, посочени тук , както и на касите в зала България и НДК.

Сподели.