Камелия към Мартин Карбовски: Ще получиш една паничка със зърна (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Попфолк дивата Камелия гостува в "Предаването на Карбовски" на 13 април 2014 г.

"Не съм гола - облечена съм, и то много. Облечена съм в светлосенки", коментира звездата на "Пайнер" нестандартната еротична визия, на която залага в своя нов клип към песента "Престъпно е", дело на режисьора Валери Милев.

По думите на изпълнителката, всички кадри във видеото, разкриващи малко повече плът, са били напълно изрязани по време на изключително прецизния монтаж.

"Може ли да поискам отрязаното от монтажиста?", попита Мартин Карбовски, на което Камелия отговори, че ако за в бъдеще й потрябва такъв снимков материал, ще даде на водещия "една паничка със зърна".

43-годишната певица заяви, че не се притеснява от голотата и посочи, че когато Адам и Ева са били голи, на Земята е било добре, а когато се облекли, дошъл грехът.

Според Камелия той се поражда от забраните, като именно с табутата обясни и гей отношенията в българската църква. "Те са нормални хора и се нуждаят от секс като всеки човек. Заради забраните мисленето им се е изкривило".

Попфолк дивата беше напълно откровена и за личния си живот. Звездата сподели, че много иска да стане майка, но съдбата й е поднесла тежко изпитание - няколко пъти е забременявала безуспешно, но въпреки това не е загубила надежда и смята, че нищо няма да я спре да стане родител.


Сподели.