Камелия Тодорова: В Къщата на Vip Brother 2014 наблюдавах един цирк

Pinterest LinkedIn +

Поредният Съквартирант, който се раздели с мечтата си да стане любимата звезда на България, напускайки Къщата на Vip Brother 2014, е Камелия Тодорова.

"Изненадана съм, че напуснах шоуто", заяви в ефира на Нова ТВ певицата, която през 1981 г. блестящо се превъплъти в образа на Марина в драмата "Търновската царица", създадена по едноименната повест на Емилиян Станев.

Камелия изрази учудването си от своята елиминация, която е факт само две седмици преди финала на реалитито: "Бях изненадана по принцип от номинацията, защото нямаха сериозен аргумент да ме номинират. Аз не предлагам на зрителите шоу – скандали, да се съревновавам и да изпъквам."


60-годишната изпълнителка на хита "Не ме гледай така, момче" сподели, че участието й в този експеримент не е кошмарно, защото е свикнала да общува с всички категории хора.

"Намерила съм си дипломатичен начин да се разбирам с такива хора. Предпочитам хората да са ми приятели, отколкото да се карам с тях. Много съм търпелива. Аз наблюдавах един цирк. Исках да проверя нервната си система и дали ще мога да понеса това нещо. Знаех, че това ще е моето поведение. Втората причина, поради която поех този ангажимент, е наистина финансова."

Сподели.