Калвин Харис и Тейлър Суифт продължават войната си с удари под кръста

Pinterest LinkedIn +

Отново драми, този път основно музикални, но и леко примесени с остатъчни горчиви чувства. Или кой какво е написал, кога и за кого го е написал?

След една уж "изтекла" информация тези дни стана ясно, че текстописецът на един от най-големите летни хитове "This Is What You Came For" e не кой да е, а самата бивша изгора на Калвин Харис – мис Суифт-която-веднага-се-впусна-в-нова-връзка-с-Хидълстън. Оказва се, че Nils Sjoberg, който уж е човекът, написал песента, е просто псевдоним на Суифт. Тя е сътворила парчето в добрите стари времена от преди няколко месеца, когато двамата русоляви симпатяги все още бяха заедно, но информацията за участието й излиза едва сега.

Харис обаче определено не приема това добре - нито е колегиално, нито особено ласкателно, като се имат предвид все още неуредените им чувства (често засягани в публични туитове и постове).

В случая той изобщо не чака, а веднага обяснява и своята позиция: въпреки че Суифт е написала текст, основните заслуги за продуцирането и за завършения вид на песента са негови и никой няма да му отнеме постигнатото с някакви PR фокуси.

За момента няма отговор от страна на Суифт, но едно ясно: Харис няма да позволи да стане част от мултимилионната рекламна машина, нито пък ще си даде достойнството за едната песен. Макар и с малко по-директен тон той все пак си защитава своето и й пожелава мир и успехи с кратко излияние в twitter.

 

Сподели.