Тейлър Суифт и Том Хидълстън са заедно. И са идеални един за друг! (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Тейлър Суифт и Калвин Харис се разделиха официално без лоши чувства преди по-малко от месец, но младата американка този път явно не е потънала в творческа депресия, а се радва на живота (и прегръдките) на самия Том Хидълстън!

Снимките на двамата видимо наслаждаващи се на компанията и ласките си Суифт и Хидълстън изплуваха в интернет на 15 юни 2016 г. Естествено, почти мигновено профилите в социалните мрежи и на двамата бяха заринати с какви ли не коментари, написани както от най-милите и изпълнени с любов фенове, така и от най-подозрителните хрътки, които бдят над любимата си знаменитост като над свещ на Великден.

#tomhiddlestoN #taylorswift TOM ADN TAYLOR ARE TOFEGTHWKRKAMDJAKJD LINK IN MY BIOA DOAMFOFMSND FDOKGOMGLANDMANFJZND

Снимка, публикувана от excellent speciman (@cupofthomas) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Калвин Харис също негласно изрази отношението си по случая, като от профила му изчезнаха каквито и да било следи, че някога е имал връзка с Тейлър Суифт. Прекалено рано може би? 

Суифт и Хидълстън за първи път (поне публично) се засякоха на ежегодната гала вечер на Института за костюми към Музея на изкуството "Метрополитън" в Ню Йорк. Тогава въпреки (или благодарение на?) огромните количества алкохол наоколо двамата демонстрираха завидни танцови умения.

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

A video posted by Carlos Souza (@carlossouza1311) on May 3, 2016 at 6:28am PDT

Сподели.