Калин Врачански - хирург изгнаник в новия български филм "Нещо за любовта" (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Звездата от "Стъклен дом" - Калин Врачански, се превъплъщава в драматичната роля на лекар изгнаник в новата българска продукция "Още нещо за любовта". Макар да е заснет преди той да набере популярност с ролята си на Камен Касабов в хитовия сериал на bTV, филмът едва сега се появява официално по родните киноекрани, макар че имаше своето участие в тазгодишните издания на фестивалите "Златна роза" и "Киномания".

Може би е нужно да уточним, че именно за изпълнението си на образа на младия д-р Иван Руменов, Калин Врачански е харесан за предстоящата си роля в "Стъклен дом".

В "Още нещо за любовта" откриваме и други добре познати имена от родната филмова и театрална сцена като Велко Кънев, Симеон Лютаков, нашумял с новата крими сага "Седем часа разлика", Мария Статулова и др.

Сюжетната линия проследява историята на младия хирург Иван Руменов, който е интериран в болница във Варна през 1945 г. Там той се запознава с любимеца на целия град – арменският фотограф Дикран, който му помага да открие истинското приятелство и смисъла на живота.

Скоро последният претърпява тежка злополука и лекарите не дават никаква надежда за оцеляването му. В болницата тогава се появява красива и загадъчна жена, готова да се омъжи за него, независимо от обстоятелствата.

Филмът "Още нещо за любовта" е създаден по истински случай, а режисьорът Магдалена Ралчева е отличена през 2007 г. със специалната награда на ART-TV Сърбия за работата си над новелата "Наемателят". Официалната премиера на "Още нещо за любовта" е на 16 декември, дотогава – кадри от филма и официален трейлър.


Сподели.