Калин Сърменов стана дядо

Pinterest LinkedIn +

Българският актьор Калин Сърменов вече е дядо! Новородената му внучка се казва Йоана, съобщи вестник "24 часа", откъдето уточниха, че директорът на Сатиричния театър лично е потвърдил новината, но "не можеше много да говори, защото щедро се черпеше с приятели по този повод".

Това е първото внуче на директора на Сатиричния театър, рожба на дъщеря му Дария и нейния съпруг Александър, син на икономическия анализатор и преподавател Петкан Илиев.

Самият Сърменов има три дъщери. За трети път Милото стана баща едва преди година, когато втората му съпруга Боряна роди второто им общо дете.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.