Калифорнийските траш метъли Warbringer пристигат в София

Pinterest LinkedIn +

Към 2017-та Warbringer са име, което траш метъл феновете по света вече познават и уважават. Нашумелите калифорнийски трашъри ще свирят в София през юли. Война, насилие, смърт - Warbringer ще ви кажат по нещичко за тези три вечни теми, които присъстват в текстовете на песните им.

Не може да не сте чули за Warbringer - медиите се надпреварваха да хвалят групата още с излизането на дебютния ù албум War Without End през 2008 г. По онова време тя беше просто обещаваща млада траш метъл група, но музикантите успяха да превземат на висока скорост армия от фенове по света.

Само преди месец групата издаде новия си дългосвирещ албум Woe to the Vanquished и добрите думи за него идват не само от издателите Napalm Records и специализираните медии, но и от най-важните в играта, наречена музикална индустрия – феновете. 

Бурни овации и адмирации бандата получи още при първото си гостуване у нас като подгряваща група на Iced Earth на концерта им тук преди 3 години. Този път калифорнийските трашъри се завръщат със самостоятелен концерт, който ще бъде в клуб Live & Loud на 16 юли 2017 г. Предстои да бъде потвърдена и подгряващата банда за шоуто.

Първите 100 билета са на промоционална цена и могат да бъдат закупени в мрежата на ETicketsMall.

Сподели.