58-годишната Мадона показа страшно тяло в голо селфи (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

58-годишната Мадона показа убийственото си тяло в серия от провокативни селфита.

"Злато" гласи лаконичният коментар към фотосите, които Кралицата на поп музиката сподели с милионите си фенове в Instagram. Очевидно изпълнителката, която въпреки дългогодишната си кариера все още продължава да впечатлява с творчеството и визията си, има предвид златните "грилове" на зъбите си и колекцията си от златни бижута, с които се появява на първия кадър.

Втората снимка я показва напълно гола, като елегантно са загатнати гърдите и дупето ù. "Сериозно, удивителна си. Аз съм на 22, а твоето тяло е по-стегнато от моето", "Ти си златната Кралица", са малка част от хвалебствията, които Мадона получи от феновете си.

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Естествено, певицата не застава за първи път гола пред камерата. Сигурно няма да е и за последен. През 2015 г. поведе битка срещу социалната мрежа, която без предупреждение изтри друг неин гол кадър. 

"Защо е окей да се показва дупе, а гърди – не? Лутане в лицемерието на социалните мрежи", каза преди две години тя.

През май 2016 г. пък се появи на ежегодното бляскаво събитие на дизайнерите и техните музи – Met Gala, облечена в ужасно прозираща тоалет, като извивките ù, покрити от нежна дантела, бяха извадени на показ.

"Когато стане въпрос за правата на жените, все още сме в средните векове. Фактът, че някои хора смятат, че жените не могат да си позволят да показват своята сексуалност след определена възраст, доказва, че живеем в ограничено и сексистко общество. Никога не съм мислила толкова ограничено и никога няма да го направя."

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.