Какво става, когато се опитваш да четеш по време на самолетни лупинги?

Pinterest LinkedIn +

На навигаторите в рали шампионатите често им се налага да четат бележи и инструкции, докато колите летят със супер скорост по трасетата. На моменти спортните автомобили леко политат във въздуха и това създава големи проблеми на екипите. Но какво става, ако се наложи да четеш навигационните бележки, докато наистина летиш? Точно това се случва на Оле Фльоне - ко-пилотът на рали състезателя Андреас Микелсен. Финландецът се качва в един от самолетите за въздушни лупинги и каскади и ще се опита да произнесе една дума, докато Матиас Долдерер от Red Bull Air Force не му оставя никакво време за мислене. Гарантирано е, че дори на вас ще ви се завие свят от това шеметно видео.

На навигаторите в рали шампионатите често им се налага да четат бележи и инструкции, докато колите летят със супер скорост по трасетата. На моменти спортните автомобили леко политат във въздуха и това създава големи проблеми на екипите.

Но какво става, ако се наложи да четеш навигационните бележки, докато наистина летиш?

Точно това се случва на Оле Фльоне - ко-пилотът на рали състезателя Андреас Микелсен. Финландецът се качва в един от самолетите за въздушни лупинги и каскади и ще се опита да произнесе една дума, докато Матиас Долдерер от Red Bull Air Force не му оставя никакво време за мислене.

Гарантирано е, че дори на вас ще ви се завие свят от това шеметно видео.


Сподели.