Как Слави и Ку-Ку Бенд станаха трендинг в YouTube, без да поемат какъвто и да е риск

Pinterest LinkedIn +

Слави и Ку-Ку Бенд отново се опитват да спечелят феновете на по-лиричната музика с новата си песен "Аз съм твоят мъж", възпяваща ролята на жената в живота ни. Текстът е написан от Ивайло Вълчев, музиката е на Йордан Йончев-Гъмзата и Евгени Димитров, а на т. нар. връх в YouTube "Аз съм твоят мъж" побеждава парчета на популярни изпълнители като Галена, Криско & TITA, Plamen & Ivo и др. Разбира се, който познава творчеството на Слави и компания, лесно ще чуе, че и този път те не поемат какъвто и да е риск, тъй като песента залага най-вече на силната емоция. Но както се казва, защо да поправяш нещо, което не е счупено? Поне от тяхната гледна точка.

Слави и Ку-Ку Бенд отново се опитват да спечелят феновете на по-лиричната музика с новата си песен "Аз съм твоят мъж", възпяваща ролята на жената в живота ни. 

Текстът е написан от Ивайло Вълчев, музиката е на Йордан Йончев-Гъмзата и Евгени Димитров, а на т. нар. връх в YouTube "Аз съм твоят мъж" побеждава парчета на популярни изпълнители като Галена, Криско & TITA, Plamen & Ivo и др.

Разбира се, който познава творчеството на Слави и компания, лесно ще чуе, че и този път те не поемат какъвто и да е риск, тъй като песента залага най-вече на силната емоция.

Но както се казва, защо да поправяш нещо, което не е счупено? Поне от тяхната гледна точка.


Сподели.