Как Red Bull Dreamline се превърна в рай за байк скокове

Pinterest LinkedIn +

Не може често да се види как BMX байкъри да продължат да карат, след като самото състезание е приключило, но точно това се случи на 2014 Red Bull Dreamline в Северна Каролина. Уникалният сет за скокове провокира всичките 12 финалисти на шоуто да предложат още уникални зрелища на феновете. Участниците направиха зашеметяващо шоу, което ще се помни дълго. Първата награда отиде у Райън Найкуист, но с оглед на това, което ще видите, всеки един от байкърите може да се чувства победител в Red Bull Dreamline.

Не може често да се види как BMX байкъри да продължат да карат, след като самото състезание е приключило, но точно това се случи на 2014 Red Bull Dreamline в Северна Каролина.

Уникалният сет за скокове провокира всичките 12 финалисти на шоуто да предложат още уникални зрелища на феновете. Участниците направиха зашеметяващо шоу, което ще се помни дълго.

Първата награда отиде у Райън Найкуист, но с оглед на това, което ще видите, всеки един от байкърите може да се чувства победител в Red Bull Dreamline.


Сподели.