"Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят": вижте трейлъра на предстоящия нов филм за викингски приключения

Pinterest LinkedIn +

Началото на 2019 година ще бъде белязано от кулминационната нова част "Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" от любимата на малки и големи анимационна поредица.

На крилете на дракони и изпълнени с нестихваща енергия за справедливост и хармония в собствения си магичен свят, героите във филма ще открият призванията си и ще ни пренесат дълбоко в центъра на драматични и трогателни събития.

Хълцук и Беззъб са най-ярките образи в епичната трилогия и за пореден път ни въвличат в шеметните си приключения, изцяло водени от искрено приятелство, издържало на безброй изпитания. Но както в нашия свят, така и в техния, намеси ли се жена, нещата неизменно се променят. Появата на прекрасния женски дракон Светъл бяс ще бъде част от изненадите във филма и ще насочи вниманието на зрителите към много забавни ситуации, нестандартна любовна история, хумор и драматични моменти.

Новият трейлър на любимата анимация разкрива още зрелищни сцени в битка срещу най-голямата заплаха, а именно – мирното съжителство между викинги и дракони да бъде жестоко прекъснато и напълно заличено от злия и безскрупулен Гримел. В името на хармонията и доброто на всички жители на Бърк и техните любими дракони Хълцук и Беззъб ще се изправят срещу емоциите си и ще бъдат принудени разумно да поведат всички, които вярват в тях… но разделени.

Сценарист и режисьор на "Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" е Дийн Деблоа, а продуценти на филма са Брад Люис ("Рататуй", "Мравката Z") и Бони Арнолд (поредицата "Как да си дресираш дракон", "Играта на играчките", "Тарзан").

"Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" ще завладее кината от 1 февруари 2019 година на 2D и 3D.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.