Как да разбера (How Do You Know)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2010, 121 мин. Режисьор: Джеймс Брукс Сценарист: Джеймс Брукс С участието на: Джак Никълсън, Пол Ръд, Оуен Уилсън, Рийз Уидърспуун Романтичен, комедия

За филма

13 години след съвместния си проект "Колкото толкова" (As Good as It Gets), донесъл на Джак Никълсън трети Оскар, режисьорът Джеймс Брукс и кино легендата се завръщат с романтичната комедия "Как да разбера" (How do You Know).

Този път вниманието на киноманите ще е насочено по-скоро към звездите от по-младото поколение – Рийз Уидърспуун, Оуен Уилсън и Пол Ръд, които са главни действащи лица в лентата и които са добре познати на почитателите на жанра.

Екипът на филма се е опитал да представи интимните човешки взаимоотношения в модерната светлина на настоящето, макар и самият Брукс да обобщава "Как да разбера" по-скоро като нестандартен поглед към хората, които "търсят спасение в любовта".

За реализацията на лентата той се е доверил най-вече на собствения си опит и усет, като е едновременно режисьор и сценарист на филма – сериозен на пръв поглед риск с оглед на едва шестте му опита в това амплоа, но и да не забравяме блестящия му дебют - 3 Оскара за Terms of Endearment през 1984 г. 

Историята 

Красивата блондинка Лиса е изправена пред сериозна дилема, след като сърдечните й трепети се раздвояват между праволинеен бизнесмен със строги принципи и бейзболна звезда с реноме на абсолютен женкар.


Сподели.