Кайли Миноуг може би ще гостува в София

Pinterest LinkedIn +

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг може би ще гостува в София в края на август като гост на шоуто на "Мобилтел", когато ще бъде обявен двумилионният абонат на мобилния оператор. От "Мобилтел" все още не обявяват програмата на концерта, искали да има изненади.
"Дневник" научи за гостуването на най-сексапилната певица в света от AveNew, издатели на продукцията на Кайли в България.

Уговорката била да изпее само една песен и да не дава интервюта. Единствената й медийна изява в България щяла да бъде в "Шоуто на Слави". Хонорарът за гостуването й в шоуто на "Мобилтел" бил около 70 хил. евро.
Преди броени дни световните медии обявиха, че Кайли е певицата с най-добре оформени задни части. Родена е на 28 май 1968 г. в Мелбърн. В началото на годината беше провъзгласена за кралица на наградите на британската музикална индустрия "Брит". От две години тя не е издавала нов албум, но с Fevre продължава да събира овации. През февруари получи предложение да участва в мюзикъла на Ендрю Лойд Уебър "Котките". Хонорарът й за за това участие е 4.5 млн. долара, съобщиха световните агенции.

Секссимволът води преговори и за участие в рекламната кампания на силиконовите сутиени Ultimo на шотландската компания МJM international. Производителите се надяват с помощта на Миноуг да докажат, че изобретението им може визуално да увеличи и най-малкия бюст.
Дневник
Сподели.